V naši občini imamo veliko ljudi, ki mojstrsko obvladajo svoje poklicno delo. Nekatere poznamo osebno, druge spoznavamo preko medijev, spet nekatere po objavljenih prispevkih, priznanjih, pohvalah za njihovo delo in strokovne dosežke.

A med nami so tudi ljudje, ki počno marsikaj samo zase, za svojo dušo. Nekateri so se s temi deli že predstavili tudi širši javnosti…preko literature, razstav, predstavitve ročnih in umetniških del, spet drugi to hranijo samo zase in za svoje najbližje.

Mi pa želimo, da jih spoznate po tej plati tudi vi bralci, gledalci, ljubitelji lepe besede, pesmi, glasbe, slikarstva, kiparstva, različnih ročnih spretnosti, skratka, želimo si, da bi naše občane, sokrajane, sosede, prijatelje in znance spoznali v njihovi celostni podobi.

Vseh seveda ne poznamo. Želimo si, da nam o njih poveste kaj več tisti, ki jih poznate, veste za njihovo ustvarjalnost in ocenjujete, da si zaslužijo, da jih bolje spoznamo tudi drugi.

Mi pa se bomo potrudili navezati stike z njimi in vam njihove »konjičke« malo bolje predstavili, seveda, če bodo avtorji z objavo soglašali.

Za zdaj pa vam predstavljamo naslednje ustvarjalce:

Irena Podobnik

Emilija Erbežnik

Dragica Krašovec

Angelca Svete

Leon Winterleitner

Bogdana Winterleitner

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.