Tečaji španščine in francoščine

Razlogi za učenje tujega jezika so različni. Morda potrebujete znanje tujega jezika za službo ali samo za potovanje, morda za študij v tujini ali pa želite na srečanjih s špansko govorečimi tujci nastopati bolj samozavestno in sproščeno.

 

Če ste si le na eno od vprašanj odgovorili z da, vas vabimo v:

 

Začetni tečaj španščine/francoščine

Namenjen je vsem, ki potrebujete osnove španskega jezika zato, da boste na potovanjih prišli, kamor hočete, dobili, kar želite, udobno prenočevali, si ogledali, kar ste načrtovali in spoznali nove ljudi. 40-urni tečaj bo potekal od maja 2016 naprej v skupini od 8–10 študentov. Poudarek bo na vsebinah iz vsakdanjega življenja.

 

Nadaljevalni tečaj španščine/francoščine

Namenjen je tistim, ki ste se že učili španščine v šoli ali na tečajih, pa želite to znanje obnoviti, izboljšati in se pripraviti na delo, pri katerem prihajate v stik s špansko govorečimi poslovnimi partnerji, ali pa načrtujete študij v tujini. 40-urni tečaj bo potekal intenzivno, od maja 2016 naprej v skupini do 7 študentov.

 

Programi so usklajeni s skupnim evropskim jezikovnim okvirjem.

 

Tečaje bo vodila profesorica z odličnimi referencami, D. Štifter, progam bo prilagodila vašemu predznanju španščine/francoščine in vas seznanila z možnostjo pridobitve mednarodno priznanih certifikatov.

 

Cena tečaja je odvisna od števila študentov in znaša od 285 (6 udeležencev) do 170€ (10 udeležencev.

 

 

Reference prof. DAMJANE ŠTIFTER

Dolgoletne in raznolike izkušnje poučevanja na vseh področjih šolstva za mladino in odrasle: OŠ, srednje šole, višje in visoke šole.

 

Sodelovanje pri maturitetnih izpitih. Priprava jezikovnih kotičkov v španskem jeziku v elektronski obliki. Vodenje jezikovnih delavnic v španskem jeziku za otroke in  odrasle. Vodenje tečaja španskega jezika »Znajdi se v tujini« Priprava uvrstitvenih testov za španski jezik. Preverjanje in uvrščanje tečajnikov po stopnjah.

 

Izpopolnjevanje na seminarjih in v delavnicah o vzgoji in izobraževanju; prevajanje