Spanščina/Francoščina

Stran je v pripravi.

Španščino in francoščino se lahko učite bližje vašemu domu, v občini Log-Dragomerpiccc

Razlogi za učenje tujega jezika so različni. Morda potrebujete znanje tujega jezika za službo ali samo za potovanje, morda za študij v tujini ali pa želite na srečanjih s špansko govorečimi tujci
nastopati bolj samozavestno in sproščeno.

Če ste si le na eno od vprašanj odgovorili z da, vas vabimo v:

Začetni tečaj španščine/francoščine

Namenjen je vsem, ki potrebujete osnove španskega jezika zato, da boste na potovanjih prišli, kamor hočete, dobili, kar želite, udobno prenočevali, si ogledali, kar ste načrtovali in spoznali nove ljudi. 40-urni tečaj bo potekal od maja 2016 naprej v skupini od 8–10 študentov. Poudarek bo na vsebinah iz vsakdanjega življenja.

Nadaljevalni tečaj španščine/francoščine

Namenjen je tistim, ki ste se že učili španščine v šoli ali na tečajih, pa želite to znanje obnoviti, izboljšati in se pripraviti na delo, pri katerem prihajate v stik s špansko govorečimi poslovnimi partnerji,ali pa načrtujete študij v tujini. 40-urni tečaj bo potekal intenzivno, od maja 2016 naprej v skupini do 7 študentov.

Programi so usklajeni s skupnim evropskim jezikovnim okvirjem.

Tečaje bo vodila profesorica z odličnimi referencami, progam bo prilagodila vašemu predznanju španščine/francoščine in vas seznanila z možnostjo pridobitve mednarodno priznanih certifikatov.

Cena tečaja je odvisna od števila študentov in znaša od 285-170€.

Tečaje bo vodila prof. DAMJANA ŠTIFTER
Vabimo vas, da prijavo v tečaj pošljete na DVIG@iold.si
ali pokličite 068 638 318