Na zbor članov Društva Dvig

Spoštovani člani, udeleženci programov, donatorji, vedoželjni ter ljubitelji izobraževalnih in kulturnih dejavnosti.
Ne zamudite zbora članov Društva v četrtek, 9. marca 2017 ob 18h v Toscani. Zvedeli boste, kaj smo naredili v letu 2016, kdo nam je to omogočil in kakšne načrte uresničujemo letos.
Za več informacij kliknite tukaj.

V delavnico Od pravljice do lutke

Pripeljite svoje otroke, stare od 3-7 let, v četrtek, 16. marca, v Dragomer, v Toscano, od 17:15h do 18:15h. Spoznali bodo novo pravljico in vas presenetili s svojim izdelkom.
Prosimo, prijavite se 4 dni pred začetkom delavnice, ker vodja, gospa Vesna Kučan, pripravi za vsakega otroka »polizdelek«, ki ga na delavnici dokončajo sami.
Prijave pošljite na e-naslov: vesna.kucan9@gmail.com ali pokličite po telefonu 031 638 787.

V bralni krožek (BK)

BK vas vabi na zimski srečanji, ki bosta ob 18h v sobi Društva upokojencev Dragomer – Lukovica v občinski stavbi v Dragomeru. Srečanja, vodi jih Alenka Loga Pleško, bodo posvečena naslednjim delom:

  • marca poeziji Janeza Menarta: Stihi mojih dni in Zadnja pomlad
  • marca izboru proze in poezije Svetlane Makarovič: Teta Magda, Počitnice pri teti Magdi, Deseta hči, Kaj lepega povej, Zima vezilja.

V študijski krožek BABICE IN DEDKI

Pogovarjamo se o pomenu družine za zdrav otrokov razvoj, o vrednotah, ki jih želimo privzgojiti otrokom, kako moramo sprejemati otrokovo vedenje, ki ni vedno v skladu z našimi pričakovanji; o razvojnih značilnosti otrok v posameznih obdobjih, kako jih sprejeti in kako z njimi živeti, vse s ciljem ustvarjanje ljubečega okolja za razvijanje pozitivne samopodobe naših vnukov.
Sestajali se bomo enkrat mesečno v Toscani v Dragomeru, ob ponedeljkih od 10h do 12:15h. Srečanje bo 6. marca, če bo dovolj prijav.
Prijavite se na tel. 031 643 228 (Nika Gams) ali na elektronski naslov nika.gams@iold.si .

Na izobraževalno srečanje s Sašo Einsiedler

KOMUNIKACIJA JE KLJUČ DO DOBRIH ODNOSOV IN USPEHA V DELOVNEM OKOLJU IN V DRUŽINI, v sredo, 29. marca od 18h do 20h, v Dragomerju, lokacijo vam bomo sporočili kasneje. Tema in cilji srečanja:

Poglobili boste svoje znanje o tem, kako samozavestno in prepričljivo nastopati pred večjo skupino ljudi, o pomenu pozitivne notranje naravnanosti in obvladovanju konfliktnih situacij.

sasaPredavateljica Saša Einsiedler ima bogate predavateljske izkušnje.

  • prvi vtis, ustvarjanje zone zaupanja
  • notranje ovire za dobro komunikacijo
  • prepričljivost, kako vodim pogovor, kako si pripravim besedilo
  • kako se pripravim na nastop
  • kar je znotraj, je vidno zunaj
  • kakšne vrednote me poganjajo
  • neprijetna vprašanja
  • umirjanje konfliktnih sogovornikov ter igre vlog

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Po e pošti DVIG@IOLD.SI, po pošti na naslov Društvo DVIG, Dolina 21, 1351 Brezovica ali po telefonu: Nika Gams 031 643 228
Prosimo, da izvedbo predavanja podprete s prostovoljnim prispevkom na

TR SI56 6100 0001 3483929; BIC HDELSI 2 X, Društvo DVIG, Dolina 21, 1351 Brezovica.

 ZARADI ORGANIZACIJE DOGODKA PROSIMO, DA SE PRIJAVITE ČIMPREJ, a najkasneje do 20.3.